Autorius apie receptą:
Labai greitas ir labai skanus sluoksniuotos tešlos pyragas, ruošiu su įvairiausiomis uogienėmis, tinka bet kokia mėgstama.
Labai greitas ir labai skanus sluoksniuotos tešlos pyragas, ruošiu su įvairiausiomis uogienėmis, tinka bet kokia mėgstama.
Ingrida
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 lapai
sluoksniuotos tešlos
300 gramų
uogienės
(apytikriai, priklauso nuo tirštumo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą, jei šaldyta, atitirpinti. Tešlos lapus iškočioti.
2.
Kiekvieną tešlos lapą ištepti uogiene ir susukti į vyniotinį. Supjaustyti maždaug 6 - 7 cm storio riekelėmis.
3.
Kepimo formą (naudoju maždaug 18*18 cm formą) iškloti kepimo popieriumi. Suktinukus su uogiene sustatyti į formą, paliekant nedidelius tarpelius, nes kepdami jie dar plėsis.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių, kol pradės skrusti viršus. Prieš ragaujant palikti šiek tiek atvėsti. Skanaus!