Autorius apie receptą:
Šis receptas tinkamas ir vegetarams! Pyragą būtina valgyti šiltą, nes vėsdamas jis pradeda kietėti.
Šis receptas tinkamas ir vegetarams! Pyragą būtina valgyti šiltą, nes vėsdamas jis pradeda kietėti.
Janina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai
obuolių
1 stiklinė
manų kruopų
200 gramų
sviesto
3/4 stiklinės
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti sauja manų kruopų.
2.
Obuolius supjaustyti kubeliais, dėti į formą.
3.
Manų kruopas sumaišyti su cukrumi, tolygiai suberti ant obuolių.
4.
Sviestą pjaustyti plonomis juostelėmis, jas išdėlioti ant kruopų ir cukraus mišinio, taip, kad neliktų neuždengtų vietų.
5.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 - 40 minučių.