Greitas obuolių pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Savaitgaliui kepiau obuolių pyragą. Tiesą sakant, toks gerulis gavosi, kad labai nedaug jo rytdienai ir beliko. Mano receptų knygelėje šis pyragas pažymėtas kaip superinis Savaitgaliui kepiau obuolių pyragą. Tiesą sakant, toks gerulis gavosi, kad labai nedaug jo rytdienai ir beliko. Mano receptų knygelėje šis pyragas pažymėtas kaip superinis pyragas. Tai ilgai nedvejodama ir puoliau jį kepti. Tiesą sakant, šis pyragas turėtų būti gardus ir su rabarbarais, dabar pats jų metas. Bet aš patingėjau nulėkti į turgelį ir jų nusipirkti, tai kepiau su obuoliais. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai obuolių (didesnių arba 4 mažesnių)
3 vienetai kiaušinių
160 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus (apytikriai)
100 mililitrų pieno
1 šlakelis citrinų sulčių
2 šaukštai aliejaus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų ir išplakti. Tuomet supilti pieną, aliejų ir dar išplakti. Įsijoti miltus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, išmaišyti mentele, berti druską ir dar kartą permaišyti.
2.
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti citrinos sultimis.
3.
Į dubenį su paruošta tešla sudėti obuolius ir išmaišyti.
4.
Į kepimo formą (naudojau 23 cm skersmens) įtiesti kepimo popierių ir supilti paruoštą masę.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių. Ar iškepęs, tikrinkite mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, pagaliukas turi būti švarus.
6.
Prieš tiekiant, pabarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Reda
2022-10-27 13:16
Orkaitė viršus-apačia ar su ventiliatoriumi? Labai sunkiai draugauju su pyragais :) ATSAKYTI
Evelina
2022-05-19 19:44
Esu gaminusi daug obuolių pyragų, bet šitas yra PATS skaniausias, tobulas! Rekomenduoju kepti su kokosų aliejumi - kažkas TOKIO :) Ačiū už receptą :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital