Greitas migdolų skonio sūrio tortas

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitas migdolų skonio sūrio tortas
Greitas migdolų skonio sūrio tortas
Greitas migdolų skonio sūrio tortas
Autorius apie receptą: Pagal šį receptą, sūrio tortuką kepiau jau daug kartų ir jį kepu "greitesniu" būdu. Pagrindo nekepu prieš pagrindinį kepimą. Jokio skirtumo nepastebėjau jį kepdama, todėl Pagal šį receptą, sūrio tortuką kepiau jau daug kartų ir jį kepu "greitesniu" būdu. Pagrindo nekepu prieš pagrindinį kepimą. Jokio skirtumo nepastebėjau jį kepdama, todėl laiko ir elektros energijos taupymo kaštai sumažėja. Gaminimui laiko daug nesugaištama, o skonis dieviškas, tad tinka bet kokiai progai, nes atrodo gražiai. Be to, visur mėgstu įpilti migdolų kvapiosios esencijos ir šį sūrio tortuką padaro dar ypatingesnį. Siūlau išbandyti, kas dar nebandėte. (...daugiau) Rasa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
700 gramų rikotos sūrio (arba maskarponės sūrio)
540 gramų sausainių (mėgstamų)
5 vienetai kiaušinių (vidutinio dydžio)
200 gramų sviesto
150 gramų cukraus
110 gramų grietinėlės
3 šaukštai bulvių krakmolo
pagal skonį migdolų esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius susmulkinu smulkintuvu ir sumaišau su ištirpintu sviestu.
2.
28 cm skersmens apvalią kepimo formą iškloju kepimo popieriumi ir sudedu gautą sausainių masę. Iš jos darau apie 3 cm bortelius ir dugną, kad sausainių masė sudarytų tvirtą pagrindą.
3.
Elektriniu plakikliu išplaku kiaušnius su cukrumi, sudedu visus likusius ingredientus, pagal skonį šiek tiek įpilu migdolų kvapų ir mažesniu greičiu išmaišau. Tada supilu ant sausainių pagrindo.
4.
Orkaitę įkaitinu iki 220 C laipsnių. Kepu apie 10 minučių, po to temperatūrą sumažinu iki 130 laipsnių ir kepu dar 1 val.15 min. Išėmus tortuką laikau formoje apie 12 val. vėsioje patalpoje, kad sutvirtėtų ir subręstų.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital