Autorius apie receptą:
Labai greitai paruošiamas ir nuostabiai skanus padažas, su kuriuo ypatingai skanu tiekti tiek cepelinus, tiek vištienos patiekalus.
Labai greitai paruošiamas ir nuostabiai skanus padažas, su kuriuo ypatingai skanu tiekti tiek cepelinus, tiek vištienos patiekalus.
Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 mililitrų
grietinėlės
(riebios)
2 vienetai
svogūnų
(didesnių)
50 mililitrų
vištienos sultinio
40 gramų
sviesto
pagal skonį
druskos
pagal skonį
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į prikaistuvį dedame sviestą, susmulkiname svogūnus ir beriame į prikaistuvį, kepame iki kol paruduos.
2.
Svogūnams pakepus pilame sultinį, išjungiame ugnį ir įpilame grietinėlę.
3.
Pagardiname druska, pipirais, gerai išmaišome ir maišydami palaukiame iki kol padažas patirštės.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.