Greitai rauginti pomidorai sausuoju būdu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitai rauginti pomidorai sausuoju būdu
Greitai rauginti pomidorai sausuoju būdu
Greitai rauginti pomidorai sausuoju būdu
Autorius apie receptą: Darbo šiame recepte vos 5 minutėms. Šį pomidorų raugimo būdą užmačiau intrnete ir jis man jis labai patiko. Originaliame recepte rekomenduojama rauginti nuo 1 iki 3 parų, bet Darbo šiame recepte vos 5 minutėms. Šį pomidorų raugimo būdą užmačiau intrnete ir jis man jis labai patiko. Originaliame recepte rekomenduojama rauginti nuo 1 iki 3 parų, bet vienos paros man pasirodė mažoka - palaukite bent 2 paras ir turėsite tikrai superinį užkandį. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų pomidorų
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis druskos
pagal skonį česnako
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų žiedynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus įpjoviau viršuje kryžmai, kaip parodyta nuotraukoje.
2.
Į maišelį sudėjau krapus, ant viršaus sudėjau pomidorus, pjaustytus česnakus, cukrų ir druską. Viską gerai sumaišiau ir įdėjau į dar vieną maišelį.
3.
Taip paruoštus pomidorus padėjau į lėkštę ir laikiau kambario temperatūroje. Pomidorus laikyti kambario temperatūroje rekomenduojama 1-3 paras, man jie skaniausi pastovėję bent 2 paras.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital