Autorius apie receptą:
Prie šašlyko ar kokio kito kepsnio rekomenduoju pasigaminti marinuotų svogūnų be acto. Sezonas dar tik prasideda, todėl manau, kad šis receptas dar tikrai pravers. Valgyti galima
Prie šašlyko ar kokio kito kepsnio rekomenduoju pasigaminti marinuotų svogūnų be acto. Sezonas dar tik prasideda, todėl manau, kad šis receptas dar tikrai pravers. Valgyti galima beveik iš karto.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 vienetai
svogūnų
1 vienetas
citrinų
1 šaukštas
aliejaus
2 šaukšteliai
cukraus
1 žiupsnelis
druskos
pagal skonį
krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Svogūnus supjausčiau žiedais. Krapus susmulkinau ir sumaišiau su svogūnais.