Greitai marinuota skumbrė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitai marinuota skumbrė
Autorius apie receptą: Marinuota skumbrė greituoju būdu. Naudojamas 1.5 l talpos stiklainis. Marinuota skumbrė greituoju būdu. Naudojamas 1.5 l talpos stiklainis. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai skumbrės
200 mililitrų acto 5%
150 mililitrų augalinio aliejaus (jokiu būdu ne alyvuogių)
1 vienetas svogūnų (didelio arba 2 mažesnių)
3 šaukšteliai rudojo cukraus
2 šaukšteliai himalajų druskos
3 vienetai lauro lapų
pagal poreikį kvapiųjų pipirų
pagal poreikį garstyčių grūdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Skumbrę išdarinėti, supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
2.
Į stiklainio dugną dėti dalį svogūnų, skumbrės gabalėlių, įberti druskos, cukraus, kvapiųjų pipirų, garstyčių grūdelių, dėti lauro lapelius, sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų. Gerai paspausti, užpilti actu ir aliejumi, sandariai uždaryti stiklainį ir kelias minutes pavartyti, kad gerai išsimaišytų turinys.
3.
Dėti į šaldytuvą ir laikyti dvi paras. Per tą laiką reikėtų kelis kartus pavartyti stiklainį.
4.
Labai tinka tiekti su keptomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital