Greita panakota su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greita panakota su uogomis
Greita panakota su uogomis
Greita panakota su uogomis
Autorius apie receptą: Skanus ir lengvas, burnoje tirpstantis desertas. O dar skaniau su šviežiomis uogomis ar vaisiais. Skanus ir lengvas, burnoje tirpstantis desertas. O dar skaniau su šviežiomis uogomis ar vaisiais. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 mililitrų pieno
50 gramų vandens (apytikriai)
1 sauja aviečių (šviežių, arba kitų mėgstamų uogų)
4 šaukštai klevų sirupo (arba medaus)
3 šaukšteliai želatinos (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenėlį berti želatiną ir užpilti šaltu vandeniu, palikti išbrinkti apie 15 minučių.
2.
Išbrinkusią želatiną pakaitinti virš garų vonelės, kad visiškai iširptų.⠀
3.
Į dubenį pilti pieną, grietinėlę ir klevų sirupą, išmaišyti. Į paruoštą masę supilti želatiną ir gerai išmaišyti.
4.
Paruoštą masę supilti į stiklines ir dėti į šaldytuvą, kad masė sustingtų.
5.
Masei sustingus papuošti avietėmis ar kitomis uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital