Greita morkų sriuba su vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Morkų sriuba su vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
700 mililitrų vištienos sultinio
3 vienetai morkų (didesnių)
100 gramų vištienos (keptos arba virtos)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 skiltelė česnako
0.5 šaukšto sviesto (arba alyvuogių aliejaus)
0.5 šaukštelio ciberžolės
0.5 šaukštelio raudonosios paprikos dribsnių
0.5 šaukštelio cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir pakepti su sviestu arba alyvuogių aliejumi. Kai svogūnai pagels, sudėti burokine tarka tarkuotas morkas ir kepti dar 2 minutes.
2.
Supilti sultinį, įberti druską ir cukrų, suberti raudonosios paprikos dribsnius ir pipirus.
3.
Virti, kol morkos visiškai suminkštės ir "pasileis". Baigiant virti, suberti ciberžolės miltelius ir išmaišyti.
4.
Sriubą supilstyti, įdėti po šaukštą smulkintos vištienos. Skanu patiekti su grietinėle.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital