Bulvių virtinukai Gnocchi voveraičių padaže

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Bulvių virtinukai Gnocchi voveraičių padaže
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Bulvių virtinukai Gnocchi voveraičių padaže
Bulvių virtinukai Gnocchi voveraičių padaže
Bulvių virtinukai Gnocchi voveraičių padaže
Autorius apie receptą: Labiausiai iš visų grybų mėgstu būtent voveraites. Ne tik dėl to, kad jos labai skanios, bet jas itin paprasta paruošti, o bulvių virtinukai visuomet gelbėja, kai norisi greito, Labiausiai iš visų grybų mėgstu būtent voveraites. Ne tik dėl to, kad jos labai skanios, bet jas itin paprasta paruošti, o bulvių virtinukai visuomet gelbėja, kai norisi greito, tačiau sotaus ir skanaus patiekalo. Šis troškinys pavyksta toks jaukus ir aromatingas. Labai rekomenduoju išmėginti, nes skonis tiesiog pasakiškas! (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų voveraičių
400 gramų bulvių virtinukai gnocchi (1 pakelio)
50 gramų šaltai rūkytos šoninės
200 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo (arba grietinės)
100 mililitrų sultinio (arba vandens)
2 saujos špinatų (nebūtina)
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio itališkų žolelių (nebūtina)
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos)
0.5 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių (nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Didesnes voveraites perpjauti pusiau mažesnes palikti nepjaustytas. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti. Rūkytą šoninę pasmulkinti nedideliais kubeliais.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Dėti svogūnus bei česnakus ir mašant pakepinti 3-4 min. Berti smulkintą šoninę ir maišant pakepinti 2-3 min. Sudėti voveraites ir kept iki sukris ir dalis atsiradusio vandens nugaruos (bet ne visas).
3.
Supilti sultinį, grietinėlę, berti itališkas žoleles, rūkytą papriką, aitriųjų paprikų dribsnius ir ¼ šaukštelio druskos. Išmaišyti ir pakaitinti iki sušils. Tada suberti gnocchi virtinukus ir virti apie 5 minutes ant nedidelės kaitros iki virtinukai bus minkšti.
4.
Dėti špinatus iš švelniai maišant pakaitinti 2-3 min iki špinatai sukris. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital