Antiena. Antienos krūtinėlę nusausinti ir įpjauti odelę darant langelius,o ant viršaus užberstyti druskos. Į neįkaitusią keptuvę antieną padėti odele žemyn ir kepti apie 7 minutes, tada apverti. Apkepus, anties krūtinėlę perdėti į kepimo skardą ir kepti iki 200 °C temp. laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 minutes. Galiausiai, supjaustyti antieną nedideliais gabaliukais.
Uogų padažas. Į sausą keptuvę suberti cukrų ir kaitinti, kol išsilydis. Sudėti sviestą, įpilti brendžio ir ,maišant, šiek tiek pakaitinti. Suberti miško uogas, išjungti ugnį ir gerai išmaišyti.
Varškės kremas. Metalinio sieto pagalba pertrinti varškę, sumaišyti ją su grietine, sutrintu česnaku ir krapais, medumi, druska bei pipirais.
Lazdyno riešutus pakepinti ant sausos keptuvės ir sudėti prieskonius.
Į lėkštę dėti antienos gabaliukus, šaukštą varškės kremo, lazdyno riešutus ir viską aplieti uogų padažu.
Skanaus!