Garstyčių padažas

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Garstyčių padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g garstyčių miltelių
2 v. š. nerafinuoto augalinio aliejaus
2 v. š. 9 % acto
0,5 a. š. druskos
2 v. š. cukraus
0,75 stiklinės karšto vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karštą vandenį išmaišyti sultinį, su garstyčių milteliais, kol gausis vientisa masė. Masę dar užpilti keliais šaukštais karšto vandens ir palikti per naktį kambario temperatūroje. Kitą dieną garstyčių ir vandens masę nusausinti (nupilti vandens perteklių) ir sumaišyti su aliejumi, actu, druska bei cukrumi. Gautą padažą laikyti šaldytuve. Šiuo padažu gardinkite mėsos patiekalus. Skanaus!
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital