Gardus ir sultingas Velykų zuikis

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Gardus ir sultingas Velykų zuikis
Gardus ir sultingas Velykų zuikis
Autorius apie receptą: Kokios šventės be sultingo Velykinio zuikio? Paprastas, neįmantrus, tačiau visuomet pavykstantis ir be galo gardus patiekalas, kuris visuomet sužavi šeimą ir atimuosius. Kokios šventės be sultingo Velykinio zuikio? Paprastas, neįmantrus, tačiau visuomet pavykstantis ir be galo gardus patiekalas, kuris visuomet sužavi šeimą ir atimuosius. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų (nedidelės)
1 šaukštas grietinės
1 sauja džiovintų abrikosų
1 sauja slyvų
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių mėsai (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į mėsą dedame labai smulkiai supjaustytą svogūną. Mušame kiaušinius, pagardiname smulkintu muskatu, mėsos prieskoniais, druska, pipirais ir pradedame gerai maišyti.
2.
Dedame šaukštą grietinės, vėl gerai išmaišome. Įberiame džiūvėsėlių, išmaišome ir pradedame mėsą mušti.
3.
Imame iš dubens ir staigiai metame atgal, kad neliktų oro tarpelių. Jeigu norime, galima į mėsą įdėti tarkuotos morkos ar džiovintų abrikosų bei slyvų.
4.
Suformavus, aptepame kiaušinio tryniu ir iš lauro lapelių bei gvazdikėlių formuojame zuikio veidą.
5.
Kepame 30-35 min. 180 laipsnių orkaitėje.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital