Autorius apie receptą:
Tai tikra atgaiva, kurią mūsų šeima valgo su malonumu. Desertui naudojau metalinę kekso formą. Kad desertas gražiai išsiimtų, panardinkite formą į karštą vandenį ir
Tai tikra atgaiva, kurią mūsų šeima valgo su malonumu. Desertui naudojau metalinę kekso formą. Kad desertas gražiai išsiimtų, panardinkite formą į karštą vandenį ir palaikykite kelias sekundes.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 mililitrų
persikų jogurto
250 mililitrų
vandens
(šalto virinto, želatinai)
3 pakeliai
želės
(skirtingų skonių)
20 gramų
želatinos
2 šaukšteliai
cukraus
(nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilti 250 alto vandens, palikti 10 minučių išbrinkti. Išbrinkintą želatiną pakaitinti ant silpnos ugnies, maišant, kad visiškai ištirptų. Ją atvėsinti ir supilti į jogurtą. Masę laikykite kur šilčiau, vis pamaišykite, kad nesustingtų.
2.
Skirtingų skonių želę pasiruošiau kaip nurodytą ant pakelio, tik vandens reikėtų pilti 250 ml.
3.
Belieka sluoksniuoti jogurto ir želė desertą! į formą supitlti 200 ml jogurto ir palikti stingti apie 20 - 25 minutes, po to ant jogurto supilti vyšnių skonio želę ir vėl palikti stingti ir t.t. Išpilsčius visus ingredientus, desertąpalikti ilgiau stingti.