Gaivus nekeptas varškės pyragas su uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivus nekeptas varškės pyragas su uogomis
Gaivus nekeptas varškės pyragas su uogomis
Gaivus nekeptas varškės pyragas su uogomis
Autorius apie receptą: Gaivus, turbo greit pagaminamas desertas, kuriam abejingų tikrai neliks. Beje, kepti čia irgi nieko nereikės! Taigi, mėgstantiems gaivius desertus, šis receptas kaip tik jums. Gaivus, turbo greit pagaminamas desertas, kuriam abejingų tikrai neliks. Beje, kepti čia irgi nieko nereikės! Taigi, mėgstantiems gaivius desertus, šis receptas kaip tik jums. Taigi, dalinkitės, gaminkite ir ragaukite į sveikatą. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
350 gramų biskvitinių pirštelių (apytikriai)
300 gramų jogurto, natūralaus (arba vaisinio)
180 gramų varškės (gali būti desertinė)
125 mililitrai pieno (arba kavos ar sulčių)
1 šaukštas cukraus pudros (arba pagal skonį)
15 gramų želatinos
5 šaukštai vandens
pagal poreikį vyšnių (arba kitų uogų)
pagal poreikį sausainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į stiklinę formą įtiesti maistinę plėvelę taip, kad dengtų ir jos kraštus.
2.
Į dubenį įpilti pieno, trumpai pamirkyti biskvitinius pirštelius puse, kurioje nėra cukraus. Dėti į stiklinę formą vieną šalia kito formuodama apvalią dubenėlio formą.
3.
Į dubenį suberti želatiną, supilti vandenį ir palikti brinkti 10 minučių. Tuomet pašildyti iki kol granulės ištirps ir palikti atvėsti.
4.
Į dubenį sudėti varškę, jogurtą, suberti cukraus pudrą ir sutrinti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Supilti želatiną ir išmaišyti.
5.
Vyšnias perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir sudėti į dubenį su varškės ir jogurto mase. Permaišyti ir supilti į stiklinę formą ant biskvitinių pirštelių. Tuomet sudėti biskvitinius pirštelius ant varškės masės ir pridengti maistine plėvele. Paruoštą pyragą apdengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą kelioms valandoms, o geriausia visai nakčiai.
6.
Sausainius sutrupinti. Paruoštą pyragą aptepti jogurtu ir apibarstyti sausainių trupiniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital