1.
Virtuviniame kombaine išmaišyti sausus tešlos ingredientus. Sudėti šaltą, gabalėliais pjaustytą sviestą ir pulsuojant trinti apie 15 sekundžių. Toliau trinant supilti 60 ml ledinio vandens. Patikrinti, ar tešla jau minkoma, jei dar ne, pilti dar šiek tiek vandens. Netrinti ilgiau nei 30 sekundžių, nes ištirps sviestas.
2.
Tešlą suformuoti į vientisą kamuolį, įvynioti į maistinę plėvelę ir 30 minučių padėti į šaldytuvą.
3.
Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą iki 0,5 cm storio. Išpjaukite šešis 12 - 13 cm skersmens apskritimus ir įdėkite juos į 10 cm skersmens kepimo formeles rantytais kraštais. Šakute subadykite tešlos dugną. Tešlą gerai atšaldykite šaldytuve ar šaldiklyje (apie 30 min).
4.
Įkaitinkite orkaitę iki 205ºC. Kiekvieną paruoštą tešlos krepšelį išklokite kepimo popieriumi ir užberkite ryžių, žirnių, pupelių ar specialiai tam skirtų “akmenukų”, tai neleis tešlai kepant iškilti. Kepkite apie 15 to 20 min. ar kol tešla taps sausa ir rusva. Iškepus išimkite kepimo popireių su ryžiais (ar pupelėm, ar… nesvarbu kuo užpildėte) ir atvėsinkite krepšelius ant grotelių.
5.
Kremui karščiui atspariame dubenyje sumaišykite cukrų, kiaušinių trynius, citrinų ir apelsinų sultis bei tarkuotas žieveles ir uždėkite dubenį ant puodo su verdančiu vandeniu. Kaitinkite pastoviai maišydami šluotele kol masė sutirštės.
6.
Kai masė sutirštės, nuimkite dubenį nuo kaitros. Perkoškite kremą per tankų sietelį ir po gabalėlį įmaišykite sviestą, kaskart gerai išmaišydami. Uždenkite masę maistine plėvele, kad plėvelė pilnai priglustų prie kremo ir gerai atšaldykite.
7.
Morengui į karščiui atsparų didelį dubenį sudėkite kiaušinių baltymus, cukrų ir druską. Dubenį uždėkite ant puodo su verdančiu vandeniu ir pastoviai maišydami kaitinkite masę kol ji pasieks apie 65ºC laipsnių temperatūrą. Palietus pirštais masė turi būti gana šilta, o cukrus turi būti ištirpęs ir nebesijausti tarp pirštų. Nuimkite dubenį nuo kaitros ir plakite elektriniu plaktuvu apie 10 min. Kol masė taps labai puri, o indas bus atvėsęs.
8.
Į atvėsius tešlos krepšelius sudėkite atšaldytą citrusinių vaisių kremą ir gausiai užkraukite morengo mase. Jei turite virtuvinę kaitrinę lempą (turbūt ji taip vadinas, dar naudojama Crème brûlée cukrui išlydyti), tai ją šiek tiek apdeginkite morengą.