1.
Česnako skilteles smulkiai sukapojame, sudedame į indą kartu su visais prieskoniais, užpilame 3-4 šaukštais aliejaus ir gerai išmaišome iki vientisos konsistencijos masės.
2.
Šonkaulius išplauname, kruopščiai nuimame plėveles ir įtriname į mėsą aliejų su prieskoniais. Mėsą marinuojame mažiausiais 2 valandas uždarame nerūdijančio plieno arba stikliniame inde. Geriausia marinuoti visą naktį.
3.
Išmarinuotus šonkaulius dedame ant kepimo grotelių virš gerai įkaitintų kepsninės žarijų. Mėsą kepame iš abiejų pusių po 10-12 minučių.
4.
Nuimtus nuo grotelių šonkaulius aptepame glazūravimo padažu.
5.
Paruošiame 1-2 (priklausomai nuo to, kaip suskaidyti šonkauliai) didelius lapus kepimo folijos. Sudedame ant jų šonkaulius kaulais į apačią. Dalinai užlenkus folijos šonus, mėsą gausiai pašlakstome alumi, pripilame jo į foliją ir galutinai įvyniojame mėsą.
6.
Suvyniotus į foliją šonkaulius kepame ant žarijų (be ugnies) apie 50-60 min., įtaisant kepimo groteles per 15-20 cm nuo žarijų paviršiaus.
7.
Šonkauliai yra paruošti, kai jų kaulai atsiskiria nuo mėsos, vos juos patraukus.