Ėrienos šonkauliai su kreminiu žirnelių padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Ėrienos šonkauliai su kreminiu žirnelių padažu
Autorius apie receptą: Paruošti labai paprasta, o pavyksta be galo skaniai! Kreminis padažas pagardins kiekvieną kąsnelį, po kurio norėsis pakartojimo. Paruošti labai paprasta, o pavyksta be galo skaniai! Kreminis padažas pagardins kiekvieną kąsnelį, po kurio norėsis pakartojimo. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas šonkaulių
1 stiklinė balto vyno
3 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį mėtų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
400 gramų konservuotų žirnelių (naudojau Globus)
200 gramų kreminio sūrio (naudojau Philadelphia)
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ėrienos šonkaulius dedame į kepimo formą.
2.
Pilame alyvuogių aliejaus, dedame traiškytą česnaką, lauro lapus, šviežią mėtą ir pagardiname druska bei pipirais.
3.
Apskrudiname 190 laipsnių orkaitėje 10 minučių, tada įpilame stiklinę baltojo vyno ir 150 laipsnių orkaitėje kepame dar 10 minučių.
4.
Pilame žirnelius į trintuvą, dedame česnako, alyvuogių aliejaus ir rozmarinų druskos.
5.
Viską sumalame.
6.
Įdedame Philadelphia kreminį sūrį, gerai išmaišome ir patiekiame su ėrienos šonkauliais.
RECEPTO DRAUGAI:     
  ir Globus
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital