Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
130 g margarino VILNIUS kepiniams
130 g cukraus
1 kiaušinis
250 g miltų
Įdarui:
3 dideli obuoliai
550 g obuolių vyno
250 g cukraus
2 pakeliai pudingo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suminkštiname margariną su cukrumi, įmušam kiaušinį, suberiam miltus, viską išmaišome ir išminkome tešlą. Įdedame į šaldytuvą. Nulupame obuolius ir supjaustome dideliais gabalais. Pilame į puodą obuolių vyną, cukrų ir verdame ant mažos ugnies 20 min. Virdami palengva supilame pudingo miltelius. Reikėtų stebėti, kad verdanti masė nepradėtų kliudyti šaukšto.
Išimame iš šaldytuvo tešlą, tolygiai apibarstome obuoliais ir apipilam karšta pudingo mase. Kepame apie pusę valandos, 160 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą atvėsiname ir palaikome šaldytuve maždaug 6 valandas.