Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
Autorius apie receptą: Pati atradau šį būdą ir mums labai patinka. Tikrai įdomiau ir labai skanu. Pati atradau šį būdą ir mums labai patinka. Tikrai įdomiau ir labai skanu. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas grietinės
3 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pusę bulvių sutarkuoti smulkia tarka drauge su svogūnu (galima ir bulvių tarkavimo mašina). Kitą pusę sutarkuoti stambesne tarka (pvz. vadinama "burokine"). Abi bulvių mases sumaišyti tarpusavyje.
2.
Įmušti kiaušinį, dėti grietinę, pagardinti druska ir trupučiu pipirų. Išmaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Dėti po šaukštą bulvių masės kiekvienam blynui. Kepti ant vidutinės kaitros iki gražiai apskrus, tada apversti ir apkepti kitą pusę.
4.
Bulvinius blynus labai tinka patiekti su grietine ar jogurtu.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Marytė
2020-10-17 13:30
Tokius blynus kepu visada ATSAKYTI
Nijolė
2020-10-16 16:40
Bulves tarkoju smulkia tarka 0,5 kg 2 kiaušiniai,truputi druskos ir mėtu lapeliu sutrinu.aliėjaus 2-3v.šaukšti.ir per visa keptuve paskleidžių nestorai.kaip apkepa verčiu kita pusė.išeina kaip pica ir nereika daug riėbalu.skanaus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital