Drėgnas pyragas su rabarbarais

AUTORIUS:
Kazimiera Jasiunienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Drėgnas pyragas su rabarbarais
Drėgnas pyragas su rabarbarais
Drėgnas pyragas su rabarbarais
Drėgnas pyragas su rabarbarais
Drėgnas pyragas su rabarbarais
Drėgnas pyragas su rabarbarais
Drėgnas pyragas su rabarbarais
Drėgnas pyragas su rabarbarais
Autorius apie receptą: Pavyksta skanus, gaivus, nesausas pyragas. Pavyksta skanus, gaivus, nesausas pyragas. Kazimiera Jasiunienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų rabarbarų (nuluptų)
4 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
200 gramų cukraus
200 gramų kvietinių miltų
8 gramai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių (be kaupo)
1 žiupsnelis druskos (smulkios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą, berti cukrų, vanilinį cukrų, gerai išsukti, po vieną įmušti kiaušinius vis išplakant po kiekvieno.
2.
Į kitą dubenį berti miltus, kepimo miltelius, druską, išmaišyti.
3.
Miltų mišinį suberti į dubenį su kiaušinių ir sviesto mase, išmaišyti.
4.
Rabarbarus supjaustyti gabaliukais, suberti į paruoštą tešlą ir išmaišyti.
5.
Paruoštą masę sukrėsti į apvalią kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą 30 minučių.
Patarimai:
Jei norite, pyragą galima sluoksniuoti su rabarbarais - dėti šiek tiek tešlos, tuomet rabarbarus ir vėl tešlos.
AUTORIUS: Kazimiera Jasiunienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital