Drėgnas obuolių pyragas su graikišku jogurtu

AUTORIUS:
Algirdas Mažeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Obuolių pyragas su jogurtu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
8 vienetai obuolių
3 stiklinės miltų
400 gramų graikiško jogurto
1 stiklinė cukraus (arba pagal skonį)
3 vienetai kiaušinių
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek sviesto
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti graikišką jogurtą, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti.
2.
Obuolius supjaustyti gabalėliais, apšlakstyti citrinų sultimis, užberti cinamono ir palaikyti kelias minutes.
3.
Sumaišyti obuolius su paruošta tešla, supilti į kepimo formą, išteptą sviestu, ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 minučių.
4.
Iškepusį ir atvėsusį pyragą pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Algirdas Mažeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital