1.
Į dubenį persijokite miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną, muskato riešuto miltelius, viską sumaišykite.
2.
Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir išplakite su elektriniu plaktuvu. Įpilkite aliejaus ir plakite, kol gerai susimaišys. Nutarkuokite apelsino žievelę, suberkite į pagamintą masę, tuomet perpjaukite apelsiną pusiau ir išspauskite apelsino sulčių, išmaišykite. Palaipsniui įmaišykite miltų mišinį.
3.
Sutarkuokite morkas burokine tarka ir kartu su riešutais, kokoso drožlėmis suberkite į dubenį su paruošta tešla ir viską gerai išmaišykite mentele.
4.
Į orkaitės skardą įtieskite kepimo popierių ir tolygiai paskleiskite paruoštą masę. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Ar iškepė, patikrinkite mediniu smeigtuku - įsmeigtas į biskvitą ir ištrauktas jis turi likti sausas. Iškepusį biskvitą atvėsinkite
5.
Dėkite lėkštę arba kepimo formos dugną (20 cm skersmens) ant biskvito ir iš jos pagal formą išpjaukite 3 apvalius lakštus. Trečią lakštą reikės sudurti iš biskvito likučių - jį dėsime į torto apačią. Likusį biskvitą susmulkinkite į trupinius.
6.
Kremui grietinėlę supilkite į dubenį ir išplakite elektriniu plaktuvu iki standžių putų.
7.
Į kitą dubenį sudėti maskarponės sūrį, suberti cukraus pudrą. Perpjauti citriną pusiau ir išspausti sulčių, tuomet gerai išmaišyti.
8.
Išplaktą grietinėlę atsargiai įmaišyti į maskarponės masę.
9.
Dėkite pirmą biskvitą viršutine dalimi į apačią ant tortinės, sudėkite trečdalį kremo ir tolygiai paskleiskite.
10.
Ant kremo viršutine dalimi į apačią dėkite antrą biskvitą, šiek tiek paspauskite ir aptepkite antru trečdaliu kremu.
11.
Tada uždėkite trečią biskvitą, paspauskite ir aptepkite likusiu kremu. Šonus taip pat aptepkite kremu.
12.
Smulkintais biskvito trupiniais padenkite torto šonus ir viršų. Puoškite pagal savo skonį ir fantaziją.
13.
Tortą padėkite į šaldytuvą, kad pastovėtų bent per naktį. Pastovėjęs ilgiau tortas tampa tik skanesnis!