Daržovių pyragas su bešamelio padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Daržovių pyragas su bešamelio padažu
Daržovių pyragas su bešamelio padažu
Daržovių pyragas su bešamelio padažu
Autorius apie receptą: Sotus, labai skanus ir nesunkiai paruošiamas pyragas su daržovėmis, kuris puikiai tiks gardiems pietums ar vakarienei. Sotus, labai skanus ir nesunkiai paruošiamas pyragas su daržovėmis, kuris puikiai tiks gardiems pietums ar vakarienei. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Padažui:
400 mililitrų pieno
170 gramų sviesto
4 šaukštai kvietinių miltų
1 žiupsnelis muskato
Įdarui:
400 gramų sluoksniuotos tešlos
2 vienetai morkų (didesnių arba 3 mažesnių)
1 vienetas cukinijų
1 sauja parmezano sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ruošiame bešamelio padažą: išlydome sviestą, beriame miltus, gerai išmaišome ir pilame pieną. Maišome, kol masė taps vientisa.
2.
Sluoksniuotą tešlą klojame į kepimo formą. Ant jos pilame bešamelio padažą.
3.
Rankinės pjaustyklės pagalba plonai supjaustome cukiniją ir morkas.
4.
Klojame daržoves į kepimo formą ir viską pagardiname parmezano sūriu, druska ir pipirais.
5.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40-50 min.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital