Dalgona sūrio pyragėlis stiklinėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sūrio pyragėlis stiklinėje
Sūrio pyragėlis stiklinėje
Sūrio pyragėlis stiklinėje
Autorius apie receptą: Dalgona kavos jau tikriausiai spėjote paragauti visi! O dabar - pyragėlis. Sodraus skonio, kremiškas, labai skanus. Tai lyg desertas ir rytinis puodelis kavos viename – smaližiams Dalgona kavos jau tikriausiai spėjote paragauti visi! O dabar - pyragėlis. Sodraus skonio, kremiškas, labai skanus. Tai lyg desertas ir rytinis puodelis kavos viename – smaližiams subalansuoti pusryčiai! (...daugiau) Valerija, Skaniu kampu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų kreminio sūrio (naudojau Filadelfijos tipo, tinka ir maskarponė)
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (šaltos)
2 vienetai sausainių (ar vafliukų)
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
Viršui:
1 šaukštas tirpios kavos (granulėmis)
1 šaukštas vandens (karšto)
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sausainius sutrupinti iki smulkių, šlapio smėlio konsistencijos trupinukų. Berti lygiu sluoksniu į stiklines.
2.
Grietinėlę, kreminį sūrį ir vanilinį cukrų plakti šluotele arba elektriniu plakikliu iki standaus kremo (grietinėlės atskirai plakti nereikia). Kremą dėti ant sausainių.
3.
Tirpios kavos granules, vandenį ir cukrų plakti elektriniu plakikliu iki tirštos kremo konsistencijos. Plakimas užtrunka, todėl galima plakti su nedidelėmis pertraukomis, kad neperdegtų plakiklis. Pyragėlius užbaigti kremo sluoksniu.
Patarimai:
Kavos kremui tinka tik tirpios kavos granulės – nei su plikoma kava, nei su trys viename tipo kava norimo rezultato nepavyks išgauti.
Jeigu desertų netieksite iš karto, juos būtinai laikykite šaldytuve, kitaip kavos kremo viršus keičia tekstūrą – sutvirtėja.
Daugiau apie Dalgona kavos paruošimą galima rasti čia.
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital