Cukruoti mieliniai blyneliai su obuoliais

AUTORIUS:
Laura Šaulytė-Graičiūnienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Mieliniai blynai su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno (šilto)
2 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus (arba pagal skonį+apvoliojimui)
1 šaukštas aliejaus (+kepimui)
7 gramai sausų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šiltą pieną sumaišyti su mielėmis ir 2 šaukštais cukraus. Palikti 10 minučių pastovėti, kol suputos. Kai suburbuliuos, sumaišyti su miltais, kiaušiniu, aliejumi ir dar pora šaukštų cukraus.
2.
Obuolius supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į tešlą. Šiek tiek palikti pastovėti, kol tešla pakils, apie pusvalandį - valandėlę.
3.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, iškeptus blynus apvolioti cukruje.
AUTORIUS: Laura Šaulytė-Graičiūnienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]amaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital