Cukinijų šulinėliai su vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Cukinijų šulinėliai su vištiena
Cukinijų šulinėliai su vištiena
Cukinijų šulinėliai su vištiena
Cukinijų šulinėliai su vištiena
Cukinijų šulinėliai su vištiena
Autorius apie receptą: Na, ką dar pagaminti iš tų cukinijų? Jau buvo ir blynai, ir pyragai, ir kugeliai, ir apkepai, ir tiesiog cukinijų riekelės. Bet tai dar ne viskas. Išbandykite dar vieną receptą – Na, ką dar pagaminti iš tų cukinijų? Jau buvo ir blynai, ir pyragai, ir kugeliai, ir apkepai, ir tiesiog cukinijų riekelės. Bet tai dar ne viskas. Išbandykite dar vieną receptą – cukinijų šulinėlius su vištiena. Įdarą pateikiu rekomendacinį, tad galite sumaišyti pagal šaldytuvo turinį. Mintis tokia: daržovės + vištiena + padažas + sūris ant viršaus. Galite naudoti nebūtinai vištieną, tiks ir malta mėsa. Taip pat ir rūkytos dešrelės, supjaustytos mažais gabalėliais. Jei norite vegetariškos versijos, naudokite tik daržoves, mėsa nebūtina. (...daugiau) Skirmantė, Raudona virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai cukinijų (jaunų)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
50 gramų fermentinio sūrio (viršui)
Įdarui:
1 vienetas vištienos krūtinėlės (apie 200 gr)
1 vienetas morkų
0.5 vieneto paprikos
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai pomidorų padažo (apytikriai)
0.5 šaukštelio prieskonių paukštienai (naudojau "Raudonos virtuvės")
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukinijas supjaustyti 3-4 pirštų storumo riekėmis. Šaukšteliu išskobti vidų, bet ne iki galo, palikti dugnelius.
2.
Įdarui morkas ir svogūnus smulkiai supjaustyti. Vištieną ir papriką supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti morkas, svogūnus, papriką ir vištienos file. Pagardinti prieskoniais. Dėti pomidorų padažo, kad viskas susijungtų, ne taip byrėtų.
4.
Į cukinijų šulinėlius sudėti įdarą. Šulinėlius sustatyti į kepimo formą.
5.
Sūri supjaustyti riekelėmis. Taip patogiau, nei tiesiog sutarkuoti, nes ne taip nubyra.
6.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių. Pabaigoje uždėti sūrio riekeles kelioms minutėms, kad išsilydytų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital