Cukinijų ir sūrio blynai su varškės padažu ir sūdyta lašiša

AUTORIUS:
Greta, NoriuNiam,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Cukinijų ir sūrio blynai su varškės padažu ir sūdyta lašiša
Cukinijų ir sūrio blynai su varškės padažu ir sūdyta lašiša
Cukinijų ir sūrio blynai su varškės padažu ir sūdyta lašiša
Autorius apie receptą: Šie blynai - pavasario šaukliai ir geros nuotaikos bei savijautos garantas! Labai rekomenduoju išbandyti. Valgomi su česnakinės varškės padažu ir sūdyta lašiša - tiesiog Šie blynai - pavasario šaukliai ir geros nuotaikos bei savijautos garantas! Labai rekomenduoju išbandyti. Valgomi su česnakinės varškės padažu ir sūdyta lašiša - tiesiog nuostabūs! (...daugiau) Greta, NoriuNiam
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas cukinijų
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
0.5 vieneto svogūnų (smulkintų)
1 saujelė krapų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį persilado prieskonių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Padažui:
150 gramų varškės
3 šaukštai grietinės, 30% riebumo
1 skiltelė česnako (smulkintos)
Patiekiant:
100 gramų sūdytos lašišos
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai supjaustome svogūną.
2.
Sutarkuojame cukiniją burokine tarka (jei nesusidaro daug skysčio - nenusunkiame), beriame druskos ir kitų prieskonių pagal skonį, įmušame kiaušinį, suberiame tarkuotą sūrį, smulkintus krapus, svogūną ir viską išmaišome. Po truputį beriame miltus, kepimo miltelius, stebėdami ar masė pakankamo tirštumo kepti (nepadauginame).
3.
Tuomet įkaitiname keptuvę su aliejumi ar ghee sviestu ir šaukštu dedame blynų tešlą. Kepame blynelius ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Dedame ant popieriniu rankšluosčiu patiestos lėkštės, kad sugertų riebalų perteklių.
4.
Pasiruošiame varškės padažą: šakute ar šaukštu sutriname varškę, grietinę, smulkintą česnaką ir druską.
5.
Blynus patiekiame su varškės padažu, lašiša ir mikrožalumynais. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital