Redakcijos nuomonė:
Tikrai labai skanūs ir be galo paprastai pagaminami blyneliai. To tikrojo vasaros skonio, kuris užburia savo paprastumu ir tuo pačiu puikumu. O jeigu norisi įvairiau, į šiuos
Tikrai labai skanūs ir be galo paprastai pagaminami blyneliai. To tikrojo vasaros skonio, kuris užburia savo paprastumu ir tuo pačiu puikumu. O jeigu norisi įvairiau, į šiuos blynelius galite įspausti porą skiltelių česnako ar įberti saujelę pasmulkintų žalumynų (ypač tiks krapai arba svogūnų laiškai).
(...daugiau)(...mažiau)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas
cukinijų
(jaunų)
5 vienetai
bulvių
2 vienetai
kiaušinių
3 šaukštai
miltų
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausia reikia bulves ir cukiniją švariai nuplauti ir sutarkuoti burokine tarka.
Nuostabūs blyneliai, aš šiek tiek dar paimprovizavau. Įtarkavau mažą morką ir svogūną. Labai skanu!!!
ATSAKYTI
Ponas Blynas
2021-08-02 13:20
Tai svogūną tai būtinai, kaip gi be svogūno, be svogūno tai nieko gero nesigaus
ATSAKYTI
Renata
2021-03-19 07:49
Labai skanus blyneliai. Gavosi tobulai! Aciu uz puiku recepta!
ATSAKYTI
Vaida
2021-01-28 13:28
Visiska nesamone, verciant pasileido, bulves liko zalios. Supyliau likusia tarke i bleta, gal bent kugelis kazkoks gausis
ATSAKYTI
Agnė
2021-01-28 17:10
Reikia kepti ant nedidelės kaitros, palaukti, kol apkeps, tik tuomet versti.
ATSAKYTI
Renata
2021-03-19 07:50
Juk kepat panasiai kaip bulvinius blynus. Taip pat ir iskepa sitie blyneliai :)
ATSAKYTI
Ponas Blynas
2021-08-02 13:23
Greičiausiai gavosi skystokas tarkis. Jei bulvių ir cukinijų tarkis labai skystas, reikia jį šiek tiek nusunkti.
ATSAKYTI
Sandra
2020-09-15 11:29
Kiek gramu mazdaug reik cukinijos?
ATSAKYTI
Renata
2020-09-15 15:51
apie 250 gramų
ATSAKYTI
Edita
2020-08-13 12:55
Tikrai labai skanūs! Rekomenduoju. Ačiū už receptą.
ATSAKYTI
Audronė
2020-07-17 00:33
Labai ačiū,tikrai nuostabus skonis
ATSAKYTI
Dalia
2018-07-24 22:34
Vietoj miltų geriau naudoti manų kruopas. Blynai gaunasi traškesni. Dar į masę būtinai dedu pakepinto svogūno. O patiekiu su varškės, jogurto su cesnaku padažu. Tikrai nepaprastai skanu.
ATSAKYTI
Sara
2019-07-05 08:58
Ar manų kruopas prieš tai brinkinate
ATSAKYTI
Ale
2019-09-02 10:37
Sara, atskiro brinkinimo nereikia, tu, kai subersi jas į blynų ruošinį, gerai išmaišyk ir palauk 10-15min.Išbrinks.
ATSAKYTI
Angele
2018-07-12 19:13
As toki patiekala gaminu jau kelis metus,tik recepta papildau smulkiai pjaustytu svogunu ir burokine tarka tarkuota morka.Atsiranda dar viena spalva,patiekalas dar graziau atrodo.
ATSAKYTI