Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų
cukraus uogienėms
(naudojome Dansukker)
300 gramų
bananų
200 gramų
kinkanų
200 gramų
greipfrutų
(nuluptų)
1 vienetas
citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite kinkanus ir citrinas. Kinkanus supjaustykite plonomis skiltelėmis. Atskirkite greipfruto skilteles ir supjaustykite gabaliukais.
2.
Sutrinkite bananus. Nulupkite citrinų žievelę ir išspauskite sultis.
3.
Sumaišykite kinkanus, greipfrutus, citrinų sultis ir žieveles puode, uždenkite dangčiu ir pavirkite ant nedidelės ugnies 10 minučių. Pridėkite bananus ir uogienių cukrų, virkite apie 2–3 minutes. Kruopščiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje tamsioje vietoje.