Citrininiai kiaulienos iešmeliai

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Citrininiai kiaulienos iešmeliai
Autorius apie receptą: Išbandykite šį kepsninėje keptų citrininių kiaulienos iešmelių, patiektų pita duonoje receptą. Patiekite su gardžiu česnakiniu padažu. Išbandykite šį kepsninėje keptų citrininių kiaulienos iešmelių, patiektų pita duonoje receptą. Patiekite su gardžiu česnakiniu padažu. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos mentės
4 vienetai pitos
1 vienetas pomidorų
2 šaukšteliai prieskonių kepsniams (naudojome "Santa Maria" citrininius su žolelėmis)
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį salotų
pagal poreikį rausvųjų svogūnų
Padažui:
200 mililitrų graikiško jogurto
100 mililitrų majonezo
1 šaukštas aitriųjų paprikų padažo (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis persilado prieskonių (naudojome "Santa Maria")
1 žiupsnelis maltų kajeno pipirų (naudojome "Santa Maria")
1 žiupsnelis pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry )
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iešmelius pamirkykite vandenyje, kad kepant kepsninėje jie neužsidegtų.
2.
Supjaustykite mėsą gabaliukais ir sudėkite į dubenį. Pagardinkite kepsnių prieskoniais ir druska. Sumaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų ant mėsos.
3.
Suverkite mėsą ant iešmelių.
4.
Paruoškite kepsninę taip, kad kaitra būtų vidutinė ir tiesioginė (apie 220 °C).
5.
Iešmelius kepkite uždarę dangtį maždaug 15 minučių. Pasukite kas tris minutes. Temperatūra mėsos viduje turi pasiekti apie 75 °C.
6.
Pirmiausiai į pitą dėkite mėsos, tada pjaustytų pomidorų, raudonųjų kopūstų salotų bei marinuotų raudonųjų svogūnų.
7.
Padažui visus ingredientus sumaišykite dubenyje.
8.
Palaikykite šaldytuve maždaug 30 minučių, o geriausia – per naktį.
Patarimai:
Prireikus padažą galima lengvai pakoreguoti. Pavyzdžiui, graikišką jogurtą galite pakeisti sojų ar avižų produktais, o vietoj įprasto majonezo naudoti majonezą be kiaušinių, taip paruošite veganišką padažą.
Vietoje pitos galite naudoti tortilijas.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital