1.
Paruoškite reikiamus ingredientus.
2.
Kad vištiena geriau ir greičiau įgertų prieskonius, subadykite ją šakute.
3.
Į sandariai uždaromą plastikinį šaldymo maišelį (galite naudoti ir kitokį sandariai užsidarantį indą) supilkite alyvuogių aliejų, sojų padažą, skystą medų, suberkite visus prieskonius ir sudėkite tarkuotas česnako skilteles.
4.
Į tą patį maišelį sudėkite ir vištos krūtinėles.
5.
Maišelį uždarykite ir vištienos krūtinėlę labai gerai išmasažuokite, leisdami prieskoniams pasiskirstyti tolygiai ir padengti visą krūtinėlių paviršių.
6.
Palikite pasimarinuoti kambario temperatūroje apie 15-30 minučių, kol įkaitinsite kepsninę ar grilį.
7.
Mes kepėme grilyje, bet galima kepti ir orkaitėje (žr. patarimus po receptu). Ant švarių aliejumi papurkštų grotelių virš kaitrių žarijų ir kepkite apie 20 minučių (kepimo laikui įpusėjus, apverskite). Tikslus kepimo laikas priklausys nuo krūtinėlių dydžio, todėl geriausia pasinaudoti maisto termometru – tinkamai iškepusios krūtinėlės temperatūra turi siekti 74 ᵒC. Svarbiausia vištienos neperkepti, nes tuomet ji taps sausa, praras sultingumą.
8.
Patiekite nedelsiant, valgykite su mėgstamais priedais: šviežiomis daržovėmis, virtais ryžiais ar kitomis kruopomis.