Čirviniai blyneliai su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Čirviniai blynai su obuoliais
Autorius apie receptą: Šie puikūs blynai man labai patiko. Truputį traškus viršus ir lengvas obuolio prieskonis viduje. Puikiai tiks ir vakarienei, ir desertui. Šie puikūs blynai man labai patiko. Truputį traškus viršus ir lengvas obuolio prieskonis viduje. Puikiai tiks ir vakarienei, ir desertui. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 stiklinės pieno
2 stiklinės miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių (didesnių arba 3 mažų)
1 vienetas obuolių (didelio)
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukštai aliejaus (arba tirpinto sviesto)
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Dedame grietinę, pilame pusę pieno ir išplakame.
2.
Suberiame persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir išplakame. Supilame likusį pieną, aliejų ir dar kartą išplakame. Tešla turėtų būti į skystesnę pusę (bet ne visiškai skysta), pagal ta paderinkite miltų kiekį.
3.
Į tešlą per burokinę tarką įtarkuojame obuolį. Išmaišome.
4.
Įkaitiname čirvinių blynų keptuvę. Dedame po samtelį tešlos ir kepame blynus.
5.
Karštus čirvinius blynus atvėsiname ant grotelių (jog liktų traškesni), o tada skanaujame.
Patarimai:
Matavimui naudojau 200 ml stiklinę.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Liza
2024-03-16 09:59
Blynai skanūs, tik siuličiau dėti saldesnį obuolį, o šeip tikrai neblogi :) ATSAKYTI
Giedre
2023-02-21 11:26
Blynukai patiko, tik tešla labai skysta buvo, papildomai dejau nemazai miltu ATSAKYTI
Nemira
2020-10-08 09:12
Pagal šios recepto proporcijas tešla man atrodė skystoka, tad pridėjau dar miltų. Šiaip skonis geras. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital