1.
Šaltą sviestą sutarkuojame, suberiame miltus, druską, cukraus pudrą ir pirštų galais sutrupiname, gerai išmaišome. Pilame po šaukštą šalto vandens (man prireikė 3) ir greitai suminkome tešlą. Kuo greičiau suminkysime, tuo ji geresnė išeis. Iš tešlos suformuojame rutulį ir dedame į šaldytuvą 1-2 val.
2.
Ištraukę tešlą iš šaldytuvo, ją iškočiojame ir dedame į kepimo formą. Subadome šakute.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 13-15 minučių.
4.
Įdarui dubenyje sumaišome varškę, kiaušinį, vanilinį cukrų, cinamoną ir cukrų.
5.
Slyvas perpjauname pusiau, išimame kauliukus ir supjaustome skiltelėmis.
6.
Varškės masę sudedame į jau iškeptą tartaletę. Ant viršaus dėliojame supjaustytas slyvas.
7.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar apie 10 minučių.