Iš pradžių pilame į dubenį sausas mieles ir cukrų, visa tai užpilame šiltu vandeniu ir paliekame 10 min. kad mielės suputotų. Išspaudžiame į mieles česnaką. Tuomet miltus sumaišome su druska ir persijojame į mieles. Tešlą paminkome apie 10 min., tuomet supilame aliejaus ir dar kartą gerai išminkome. Tešlą paliekame pakilti šiltai apie valandą pakilti.
Į dvigubai pakilusią tešlą suberiame smulkiai sutarkuotą sūrį ir dar kartą išminkome. Tešlą padaliname į 10 gabalėlių ir iš kiekvieno iš jų išvoliojame volelį kurį susukame į mazgelį. Dedame dar kur nors šiltai 40 min. pakilti.
Pakilusias bandeles ištepame išplaktu kiaušiniu, pabarstome sezamo sėklomis ir dedame kepti į 180 laipsnių orkaitę. Kepame apie 20 min. kol paviršius gražiai parus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)