Česnakinė duona

AUTORIUS:
Kristina, Virtuvės mūza
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ruginė mielinė duona
Autorius apie receptą: Lengvas česnako aromatas suteikia subtilų skonį. Lengvas česnako aromatas suteikia subtilų skonį. Kristina, Virtuvės mūza
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas ruginių miltų
40 gramų šlapių mielių
650 mililitrų vandens
40 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis medaus
3 šaukšteliai druskos
1 šaukštas kmynų
4 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vandenį su sviestu truputį pašildome, kad užlašinus ant delno, jaustųsi šiluma, bet nedegintų.
2.
Mieles ištriname su medumi.
3.
Česnako skilteles perpjaname į 4 dalis.
4.
Į šiltą vandenį su sviestu dedame mieles su medumi, mušame kiaušinį, beriame miltus, druską, kmynus, česnaką. Išminkome tešlą. Ją paliekame 1 valandą šiltai, kad pakiltų. Sudedame į formą.
5.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 60 min.
AUTORIUS: Kristina, Virtuvės mūza
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital