Čanachinėse troškinti šonkauliukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Čanachinėse troškinti šonkauliukai
Čanachinėse troškinti šonkauliukai
Čanachinėse troškinti šonkauliukai
Čanachinėse troškinti šonkauliukai
Čanachinėse troškinti šonkauliukai
Čanachinėse troškinti šonkauliukai
Autorius apie receptą: Minkšti, labai skanūs, sultingi šonkauliai. Minkšti, labai skanūs, sultingi šonkauliai. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
2 šaukšteliai maltų juodųjų pipirų
2 šaukšteliai paprikos miltelių
2 šaukšteliai kalendros
5 gramai druskos
50 gramų aliejaus
pagal poreikį česnako
pagal poreikį svogūnų
pagal poreikį džiovinto raudonėlio
pagal poreikį pomidorų pastos
pagal poreikį lauro lapų
pagal poreikį morkų
pagal poreikį sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šonkaulius supjaustyti juostelėmis, pabarstyti pipirais, malta paprika, kalendra, druska, pilti aliejaus ir gerai įtrinti. Palikti marinuotis bent pusvalandžiui.
2.
Sausą keptuvę įkaitinti, sudėti šonkaulius ir apkepti.
3.
Į čanachines dėti po česnako skiltelę, svogūno galvutę, berti raudonėlio, dėti pomidorų pastos, dėti po lauro lapelį ir stambiai pjaustytas morkas. Pilti sultinio, kad būtų užpildyta trečdalis čanachinių. Sudėti šonkaulius.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 1.5 valandos. Labai tinka tiekti su bulvių koše, salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital