Čanachai tešlos dubenėliuose

AUTORIUS:
Arūnė Ridikienė-Meškaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Čanachai tešlos dubenėliuose
Čanachai tešlos dubenėliuose
Čanachai tešlos dubenėliuose
Čanachai tešlos dubenėliuose
Čanachai tešlos dubenėliuose
Autorius apie receptą: Bandyti tikrai labai verta, o pavyksta gražūs, dideli ir skanūs! Šį kartą dariau du, bet kitą kartą darysiu tris. Bandyti tikrai labai verta, o pavyksta gražūs, dideli ir skanūs! Šį kartą dariau du, bet kitą kartą darysiu tris. Arūnė Ridikienė-Meškaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens
30 gramų sviesto (tirpinto)
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
250 gramų kiaulienos (arba kitos mėgstamos mėsos)
2 vienetai bulvių
2 vienetai pomidorų
40 gramų sviesto
pagal skonį prieskonių
pagal skonį česnako
pagal skonį svogūnų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį berti miltus, druską, pilti vandenį, tirpintą sviestą, suminkyti tešlą ir palikti kambario temperatūroje uždengus 30 minučių.
2.
Mėsą, bulves, pomidorus supjaustyti gabaliukais, berti mėgstamus prieskonius. Svogūnus ir česnaką susmulkinti.
3.
Iš tešlos atsidėti mažą gabaliuką pynutėms papuošimui, o likusią tešlą padalinti per pusę. Kočėlu iškočioti apskritimus ir kiekvieną paruoštą apskritimą dėti į dubenėlius, tuomet padalinti paruoštą įdarą, dėti smulkintus svogūnus ir česnakus, sviestą ir užlenkti bei užspausti tešlos kraštelius, tuomet apversti, kad ta dalis, kurią užspaudėte, būtų apačioje.
4.
Iš tešlos gabaliuko, kurį atsidėjote supinti pynutę. Uždėti ant paruošto tešlos dubenėlio viršaus.
5.
Aptepimui į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti ir aptepti paruoštus tešlos dubenėlius.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą.
AUTORIUS: Arūnė Ridikienė-Meškaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital