Burokėlių užkandis su varškės užtepėle

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Burokėlių užkandis su varškės užtepėle
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pritrūkusiems idėjų užkandžiams, šie bus tikras išsigelbėjimas! O ir paruošti nesunku, pavyksta labai skaniai ir tikrai nustebins kiekvieną. Jei norite, varškę galite Pritrūkusiems idėjų užkandžiams, šie bus tikras išsigelbėjimas! O ir paruošti nesunku, pavyksta labai skaniai ir tikrai nustebins kiekvieną. Jei norite, varškę galite pasigardinti ir kitais mėgstamais prieskoniais ar žalumynais. (...daugiau) Marija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai burokėlių (virtų, didelių)
180 gramų varškės
2 šaukštai majonezo
2 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 sauja svogūnų laiškų (arba kitų mėgstamų žalumynų)
1 saujelė graikinių riešutų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius supjaustyti griežinėliais.
2.
Į dubenėlį dėti varškę, majonezą ir gerai išmaišyti. Galima pertrinti per sietelį ar trumpai patrinti elektriniu trintuvu, kad masė būtų lygesnė. Įspausti česnakus, berti druską, pipirus, smulkintus svogūno laiškus, graikinius riešutus, išmaišyti.
3.
Paruoštą masę dėti lygiomis dalimis ant kiekvieno burokėlio griežinėlio, patiekti.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital