Burokėlių ir raugintų agurkų sriuba su kukuliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Burokėlių ir raugintų agurkų sriuba su kukuliais
Autorius apie receptą: Šiandien pas mus burokėlių ir raugintų agurkų sriuba su vištienos kukuliais. Ar teko ragauti burokėlių ir raugintų agurkų sriubą? Patikėkit, bet rauginti agurkai labai Šiandien pas mus burokėlių ir raugintų agurkų sriuba su vištienos kukuliais. Ar teko ragauti burokėlių ir raugintų agurkų sriubą? Patikėkit, bet rauginti agurkai labai tinka burokėlių sriubai gardinti. Jie suteikia pikantiškumo, nuima burokėlių saldumą, todėl jokio acto net ir nereikia. Taigi, vos pusvalandis ir ant jūsų stalo garuos gardi, aromatinga burokėlių ir raugintų agurkų sriuba su kukuliais. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų maltos vištienos
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesnių)
2 vienetai burokėlių (virtų, tarkuotų)
2 vienetai morkų (didesnių arba 3 mažesnių)
2 vienetai raugintų agurkų
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai svogūnų
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį lauro lapų
pagal poreikį sviesto (lydyto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kukuliams į dubenį dėti vištieną, įmušti kiaušinį, smulkia burokine tarka įtarkuoti vieną morką, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis, pipirais ir druska. Išmaišyti.
2.
Rankomis imti po gabalėlį paruoštos mėsos masės ir formuoti kukuliukus. Man pavyko padaryti 18 vienetų.
3.
Į puodą įpilti vandens, užvirti, sudėti mėsos kukuliukus ir virti 7 - 10 minučių.
4.
Bulves supjaustyti kubeliais, suberti į puodą su kukuliais.
5.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti. Svogūnus susmulkinti, sutarkuoti morką, suberti į keptuvę. Apkepti.
6.
Raugintus agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais.
7.
Į puodą su mėsos kukuliais sudėti apkeptus svogūnus su morkomis, agurkus. Pagardinti druska, pipirais, sudėti lauro lapelius. Pavirti iki kol bulvės suminkštės, tuomet sudėti burokėlius, užvirti. Kai užvirs, puodą nukelti nuo kaitros. Prieš tiekiant pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital