Bulves išvirti, nulupti, sugrūsti, uždengti drobule ir atvėsinti.
Miltinį cukrų, trynius, citrinos žievelę, druska ir romą išsukti iki kremo konsistencijos. Suberti manų kruopas, suversti sugrūstas bulves ir gerai išminkyti.
Kepimo formą iškloti aliuminio folija, kraštus gerai išlyginti, ištepti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais ir atšaldyti.
Baltymus išplakti iki standumo, įmaišyti į paruoštą tešlą. Tešlą sukrėsti i formą, viršų išlyginti. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Baigiant kepti pyragą uždengti kepimo popieriumi, kad neapsviltų.
Kepti 20 - 30 minučių, 175 C.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)