Bulviniai maišeliai su jautiena

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Bulviniai maišeliai su jautiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 jautienos filė gabalėliai (maždaug po 150g ir 1,5 cm storio)
1 svogūnas
6 pomidorai
2 šaukštai smulkintų petražolių
100g juodųjų alyvuogių be kauliukų
2 šaukštai džiūvėsėlių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
700g bulvių
1 kiaušinio trynys
1 šaukštas krakmolo
2 šaukštai miltų
50ml pieno
1 šaukštas tirpinto sviesto
druskos
maltų baltųjų pipirų
salotų
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Aliejų įkaitiname, nustatome stiprią kaitrą ir apkepiname mėsą iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Tada apibarstome maltais pipirais, druska ir suvyniojame į foliją. Kol bulvės verda, pomidorus nuplikome, nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname alyvuogių aliejuju. Sudedame pomidorus, žiedeliais supjaustytas alyvuoges, petražoles, džiūvėsėlius. Pagrdiname maltais pipirais, pasūdome. Išvirusias bulves sugrūdame, maišydami supilame tirpintą sviestą, pašildytą pieną, suberiame miltus, krakmolą, įleidžiame kiaušinio trynį, įberiame druskos, pipirų ir gerai išminkome. Iš bulvių masės suformuojame stačiakampius maišelius. Į kiekvieną jų įdedame pomidorų masės, ant viršaus uždedame po gabalėlį jautienos ir užspaudžiame. Krepšelius sudedame į aliejumi pateptą skardą ir kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 25 minutes.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital