Brusketa su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Brusketa su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Brusketa su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Brusketa su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Brusketa su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Autorius apie receptą: Skanus, šiltas ir pikantiškas užkandis. Puikiai tinkantis mergaitiškiems pasisėdėjimas ir pokalbiams penktadienio vakarui. Skanus, šiltas ir pikantiškas užkandis. Puikiai tinkantis mergaitiškiems pasisėdėjimas ir pokalbiams penktadienio vakarui. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas čiabatos
2 vienetai kriaušių
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
30 gramų sviesto
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
1 saujelė karijų riešutų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Čiabatą supjaustome riekelėmis. Sudedame į kepimo skardą. Apšlakstome aliejumi, pabarstome druska. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 min.
2.
Kriaušes supjaustome riekelėmis.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame kriaušių riekeles. Pabarstome ruduoju cukrumi ir pakepiname apie 5 min, kol kriaušės gražiai karamelizuosis. Sūrį pasmulkiname ir suberiame į keptuvę. Išmaišome.
4.
Ant paskrudintų duonos riekelių dedame kriaušes su pelėsiniu sūriu. Pabarstome smulkintais riešutais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital