Autorius apie receptą:
Tai vienos iš tų salotų, kai paragavus, sakiau „Vau. Noriu dar“. Brokolio tarškumas, vynuogės saldumas ir šoninės sūrumas. Trio, kuris taip skaniai sugroja šiose salotose.
Tai vienos iš tų salotų, kai paragavus, sakiau „Vau. Noriu dar“. Brokolio tarškumas, vynuogės saldumas ir šoninės sūrumas. Trio, kuris taip skaniai sugroja šiose salotose. Recepto idėją pamačiau pas draugę Odetą „Samčio užrašuose“, bet kai ką pakeičiau, kai ko nedėjau. Pakeičiau šias salotas pagal savo šaldytuvo turinį ir skonį.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas
brokolių
200 gramų
raudonų vynuogių
(besėklių)
4 riekelės
šaltai rūkytos šoninės
(plonų)
0.5 vieneto
rausvųjų svogūnų
pagal poreikį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Brokolį išskirstome žiedais, suberiame į verdantį vandenį, palaikome apie minučių, ištraukiame ir perliejame šaltu vandeniu.
2.
Vynuoges perpjauname per pusę.
3.
Šoninę paskrudiname gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.