Brokolių ir žiedinių kopūstų kotletai

AUTORIUS:
Genute
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 100)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 100)
Brokolių ir žiedinių kopūstų kotletai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:


400 gr. brokolių, 400 gr žiedinių kopūstų
2  kiaušiniai
4-5 v. š. manų
3 v. š. miltų
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
druskos, pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokolius, irkopūstus supjaustyti  žiedynėliais ir truputį pavirti sūdytame vandenyje (7-10 min.) arba ant garų. Jei  naudojamos šaldytos daržovės, tada virti nereikia, o tik atšildyti. Daržoves padėti ant pjaustymo lentos ir smulkiai sukapoti. Galima  sukapoti  virtuvės kombaino pagalba, bet reikia stebėti, kad liktų daržovių "trupinėliai", o ne košė. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Dėti trynius į daržovių masę, sumaišyti, suberti manus, sūrį, miltus, prieskonius, gerai sumaišyti ir  palikti trumpam pastovėti, kad manai išbrinktų. Išplakti baltymus iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į kopūstų faršą. Formuoti nedidelius kotletukus, kepti keptuvėje ant silpnos ugnies, kol apskrus. Skanu su grietine. Skanaus!
AUTORIUS: Genute
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rita
2014-04-28 16:02
Labai skanu, vyrui labai patinka, vis praso kad pagaminciau :) lengva ir skanu:)) rekomenduoju :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital