Braunis

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Braunis
Braunis
Braunis
Autorius apie receptą: Šis braunis labai drėgnas, tirpsta burnoje. Rekomenduoju valgyti su karamelės padažu, riešutų sviestu arba bananais. Šis braunis labai drėgnas, tirpsta burnoje. Rekomenduoju valgyti su karamelės padažu, riešutų sviestu arba bananais. Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
250 gramų juodojo šokolado (rekomenduoju naudoti su riešutais)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
105 gramai cukraus
60 gramų kvietinių miltų (gali daugiau prireikti)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Garų vonelėje išlydyti sviestą, o kai jau bus ištirpęs dėti šokoladą gabaliukais ir išlydyti. Paliekame atvėsti.
2.
Į atvėsusią masę berti cukrų, vanilinį cukrų, vanilės ekstraktą ir druską, įmušti kiaušinius. Viską plakti elektriniu plaktuvu apie 5 min. Beriame miltus ir maišome, kol neliks sausų miltų.
3.
Sušlapiname kepimo popierių, nukratome ir dedame į kepimo formą. Dedame tešlą.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min, kepimo laikas priklauso nuo formos dydžio.
5.
Braunį atvėsiname ir galima pjaustyti.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital