Blyneliai su vištos kepenėlių įdaru

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Blyneliai su vištos kepenėlių įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 lietinių blynų
Įdarui:
1 pakelis vištų kepenėlių
1 kiaušinis
1-2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas majonezo
1 svogūnas
30 g sviesto
maltų muskatų
kvapiųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
druskos
aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų kepenėles 1 val. mirkome pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su sviestu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną. Sudedame vištų kepenėles, įpilame truputį vandens, uždengiame ir troškiname 15 min. Jei lieka per daug skysčio, pakaitiname nukėlę dangtį. Su svogūnais troškintas kepenėles atvėsiname ir sumalame mėsmale. Į kepenėlių masę įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, prieskonius, įdedame majonezą ir gerai išmaišome. Į lietinių blynų vidurį dedame po 2 šaukštus kepenėlių įdaro. Užlankstome lietinių kraštus ir pakepame su aliejumi. Lietinius patiekiame su salotų lapais. Ant lietinių uždedame po šaukštą grietinės ir užbarstome susmulkintų svogūnų laiškų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital