Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Įdaras:
100 g špinatų
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
aliejus kepimui
druska
pipirai
300 g fermentinio sūrio
Padažas:
100 g grietinės
100 g smulkintų šaldytų špinatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iškepam lietinius blynelius. Ruošiame įdarą: svogūną supjaustome kubeliais, česnaką kuo smulkiau ir dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir pakepiname. Nuplauname ir susmulkiname peiliu špinatų lapus, dedame į keptuvę su svogūnais ir česnakais. Šiek tiek patroškiname ir pabarstome prieskoniais. Kitam inde susipjaustome kubeliais fermentinį sūrį ir kiek atvėsusius keptus špinatus sumaišome su sūriu. Į lietinius blynelius dedame maždaug po šaukštą paruošto įdaro. Užvyniojame ir apkepame keptuvėje. Valgome su padažu: šaldytus špinatus atšildome ir sumaišome su grietine. Viską šiek tiek pašildome ant keptuvės. Skanaus :)