1.
Į dubenį supilu kiaušinių baltymus atskirtus nuo trynių. Į trynius suberiu kepimo miltelius, supilu pieną ir viską gerai išmaišau iki vienalytės masės. Kiaušinio baltymus išplaku su druska ir cukrumi iki standžių putų. Į jas atsargiai įmaišau paruoštą tešlą.
2.
Blynelius kepu aukštos kaitros įkaitintoje keptuvėje, ipylus aliejaus. Iš visos tešlos turi išeiti iškepti 4 vienetus apvalios formos blynelius. Į keptuvę pilu tešlos, ir kepu iš kiekvienos pusės apie 3-4 minutes.
3.
Lašišos filė įtrinu prieskoniais (druska, juodais maltais pipirais). Pašlakstau natūraliomis citrinų sultimis ir stambiai smulkintais krapais.
4.
Padažui kiaušinių trynius atskiriu nuo baltymų, dedu į indą. Į paruoštus kiaušinių trynius supilu grietinėlę, iberiu druskos. Indą su paruoštais produktais statau ant garų vonelės. Paruoštą masę išplaku su plakimo šluotele, kol masė sutirštės ir pasidarys puri.
5.
Maistinę plėvelę (apie 30 cm ilgio) lengvai aptepu aliejumi ir įdedu į kavos puodelį. Į puodelį su plėvelė įmušu kiaušinį ir užsuku plėvelę.
6.
Į verdantį vandenį įleidžiu plėvelėje susuktą kiaušinį. Verdu apie 2 minutes. Virimo metu kiaušinio baltymas turi apsitraukti iš visų pusių, o trynys turi išlikti skystas viduje.
7.
Į lėkštę dedu du bokštelius po du sklindžius (du karštus keptus sklindžius dedu vienas ant kito ir taip du kartus). Ant kiekvieno sklindžių bokštelių dedu šiek tiek susuktus lašišos gabaliukus, ant viršaus dedu virtus karštus, išimtus iš plėvelės "Benedikto" kiaušinius. Ant kiaušinių pilu šiltą paruoštą "Benedikto" padažą. Puošiu šviežiais žirnių daigais.